bg2.jpg

Beliggenhet


Eiendommen ligger i et populært og barnevennlig boligområde på Apanes i Alta kommune, ikke langt fra sjøkanten. Nærområdet har skoler, barnehager, buss og hurtigbåt, og det er ca. 30 min gange inn til Alta sentrum med alle bymessige fasiliteter. Det er ca. 300 m i luftlinje til standen, lekeplass på felleseiendommen, lekeplass ved barneskolen og ca. 1,5 km til BUL Idrettspark med tilbud innen håndball, fotball, ski/skiskyting og skøyter.

Alta har blant annet bowlinghall, kunnskapspark, kino og bibliotek. I tillegg er det konsertsaler og kunstgalleri, flere treningssentre og idrettshaller. Nordlysbadet har blant annet konkurransebasseng, grotte, klatrevegg, barnebasseng og velværeavdeling med badstuer, iskulp og stamp. Alta Museum er en stor turistattraksjon, velkjent for 7000 år gamle helleristninger. Nordlyskatedralen med sin unike arkitektur har også beliggenhet i sentrum.

Dessuten er det kort vei til naturskjønne friluftsområder med gode muligheter for jakt, fiske, båt, scooterkjøring og toppturer. Legg gjerne turen opp til utkikkspunktet på Skoddavarre – en av toppene som er med i Alta 10-toppers. Ellers er Altaelva velkjent utenfor landets grenser for sin storvokste laks og sitt eksklusive fiske. Byløypa går sentralt gjennom Alta med ca. 6 mil oppkjørte lysløyper, og nærmeste alpinanlegg ligger i Rafsbotn, ca. 2 mil fra Alta.